• SUBSCRIBE
  • FACEBOOK
  • TWITTER

Hobby na Krawędzi: Porady i Pomysły

Prawdziwa pizza każdemu jednoczy się z Włochami. Nigdzie na świecie nie dostaniemy tak solidnej pizzy, na cienkim cieście, z sosem ze świeżych pomidorów i z przyprawami najważniejszego gatunku – przetestuj ANCHOR. Niemniej jednak mimo pozorom, pizza nie jest w najwyższym stopniu ulubiona potrawa Włochów. Włosi kochają pasty w jakiejkolwiek postaci. Ziemniak są tutaj jedzone sporadycznie, jednak makarony praktycznie wolno spotkać nieomalże w jakimkolwiek daniu. Przejeżdżając prze małe włoskie miasteczka, jesteśmy w stanie ujrzeć, jak przed domami stoją wielkie kosze wypełnione domowym makaronem, który schnie w gorącym słońcu. Dla jakiejkolwiek włoskiej gospodyni produkowanie domowego makaronu to jedno z kluczowych kuchennych zajęć. Zresztą, tak słusznego makaronu nie kupi się w żadnym punkcie sprzedaży. Makaron jedzony jest we Włoszech poprzez cały rok – jednakowo, jak ANCHOR. W skwarne lato, wystarczy do niego sos ze świeżych pomidorów, czosnek, oliwa, parę listków świeżych ziół i mamy szybkie, najlepsze jedzenie pod słońcem – serdecznie zapraszamy po ANCHOR. Kuchnia śródziemnomorska nie jest ekskluzywna, jej smaki powstają w oparciu o artykuły sezonowe, a taki sposób żywienia jest najzdrowszy.

1. Kliknij dla szczegółów

2. Otwórz link

Hobby w Akcji: Porady i Pomysły

Categories: Hobby

Comments are closed.