• SUBSCRIBE
  • FACEBOOK
  • TWITTER

Teoria chaosu w ekonomii.

Przygotowania do wesela idą kompletną parą. Atrakcyjna, biała suknia z wraz z welonem już jest, perfekcyjnie skrojony garnitur także, sala zamówiona, perfekcyjny zespół muzyczny w okolicy zatwierdził własne przybycie, goście z niecierpliwością wyczekują dnia ślubu, a państwo młodzi stają przed nie lada wyzwaniem traktującym ślubnych wypieków. Torty ślubne to problem, z którym musi zmierzyć się niejedna para narzeczonych – wspomożemy na domenie ANCHOR. Oczywiście najważniejsze jest, jak to najistotniejsze ciasto wieczoru będzie wyglądało. Niemniej jednak równie ważny jest fakt, jak będzie smakowało I tutaj pojawia się dylemat – który wybrać smak takiego tortu? Śmietankowy, truskawkowy, wiśniowy, z ajerkoniakiem czy rumem – które rozwiązanie będzie optymalne? Nie zapominajmy, że im pokaźniejsze miasto, tym większy wybór cukierni, a tym samym większy wybór smaków. Powinniśmy pamiętać, że jeśli na weselnym przyjęciu będą dzieci, to musimy w takim przypadku właściwie zrezygnować z ciasta nasączanego alkoholem. Najważniejsze jest, żeby tort smakował młodej parze, wówczas na pewno będzie również stosowny dla weselnych gości.

1. Zobacz szczegóły

2. Przeczytaj to

Ekonomiczne aspekty rozwoju sektora e-commerce.

Categories: Biznes

Comments are closed.