• SUBSCRIBE
  • FACEBOOK
  • TWITTER

Znaczenie relacji rodzinnych dla zdrowia i samopoczucia dzieci.

Prawdziwa pizza każdemu łączy się z Włochami. Nigdzie na globie nie dostaniemy tak dobrej pizzy, na cienkim cieście, z sosem ze świeżych pomidorów i z przyprawami najlepszego gatunku – sprawdź ANCHOR. Ale wbrew pozorom, pizza nie jest najbardziej ukochana potrawa Włochów. Włosi miłują makarony w każdej postaci. Ziemniak są tu spożywane sporadycznie, ale makarony praktycznie można spotkać niemal w każdym daniu. Przejeżdżając prze drobne włoskie miasteczka, jesteśmy w stanie zobaczyć, jak przed domami stoją wielkie kosze wypełnione domowym makaronem, który schnie w gorącym słońcu. Dla każdej włoskiej gospodyni produkowanie domowego makaronu to jedno z kluczowych kuchennych zajęć. Zresztą, tak solidnego makaronu nie kupi się w żadnym punkcie sprzedaży. Makaron spożywany jest we Włoszech poprzez cały rok – podobnie, jak ANCHOR. W parne lato, wystarczy do niego sos ze świeżych pomidorów, czosnek, oliwa, parę listków świeżych ziół oraz mamy prędkie, najlepsze jedzenie pod słońcem – uprzejmie zapraszamy po ANCHOR. Kuchnia śródziemnomorska nie jest ekskluzywna, jej smaki powstają w oparciu o produkty sezonowe, a taki sposób odżywiania jest najzdrowszy.

1. Szczegóły

2. Znajdź więcej

3. Wskazówki

4. Zobacz stronę

5. Wypróbuj za darmo

Categories: Zdrowie

Comments are closed.